HVAC/building technologies

De markt van klimaatbeheersing en luchtkwaliteit, internationaal beter bekend als HVAC (Heating, Ventilation and Airconditioning) is een markt die perfect aansluit bij de competenties van onze onderneming. Enerzijds heeft onze onderneming zeer veel ervaring in het spuitgieten van (grote) zichtproducten, zoals de behuizingen van CV ketels, klimaatsystemen en thermostaten. Anderzijds is onze onderneming ook actief in de productie van technische onderdelen die veelal binnen de behuizing van ketels, thermostaten en warmtepompen te vinden zijn.

In deze markt werken we voor een aantal zeer gerenommeerde merken, zowel in Nederland als in het buitenland. Vergeleken met bijvoorbeeld de automobielindustrie zijn de volumes in deze markt over het algemeen kleiner. We spelen hier op in door kleinere seriegroottes aan te bieden.

Naast het spuitgieten van onderdelen, verzorgen wij ook assemblagewerkzaamheden. Door verschillende componenten samen te stellen, leveren wij een halffabricaat aan de eindklant.

Vraag een offerte aan