Logistiek

Binnen onze onderneming speelt de logistieke afdeling een cruciale rol. Immers, met meer dan 40 spuitgietmachines die dag en nacht draaien, komen er nogal wat onderdelen hun kant op.

Ons uitgangspunt is altijd om de productieseriegrootte van de onderdelen één op één te laten aansluiten met de minimale afroephoeveelheid die wij met de klant overeenkomen. Zodoende kunnen de kunststof onderdelen direct na de productie de vrachtwagen in. Rekening houdende dat wij de productie zo efficiënt mogelijk moeten kunnen plannen, kunnen wij op deze manier een lead time van 3-4 weken, vanaf inkooporder tot levering, aanbieden.

Just-in-time of op afroep levering

Wanneer uw klanten en uw markt vragen om een kortere lead time kunnen wij u daarbij helpen. Met maar liefst meer dan 2.000 palletplaatsen hebben wij voldoende ruimte voor de opslag van uw onderdelen. Tegen een geringe meerprijs, kunt u zo een levertermijn hebben van slechts 1 à 2 dagen.

Overigens hebben wij ook klanten waarvoor wij de volledige logistiek uit handen nemen. Dat betekent dat wij direct aan hun afnemers leveren. Dankzij dit all-in-one principe helpen we u niet alleen met het spuitgieten van uw producten. Ook de logistieke afhandeling laat u desgewenst over aan ons.

Wilt u weten welke logistieke wijze het beste aansluit bij uw wensen? Neem contact met ons op om van gedachten te wisselen.

Vraag een offerte aan