Kunststof spuitgieterij die net een stapje verder gaat

VDL GL Plastics gaat voorbij aan de verwachtingen die u heeft van een kunststof spuitgieterij. Want naast dat we ons elke keer vastbijten in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van technische halffabricaten van kunststof, laten we het project ook na de realisatie van uw kunststof spuitgietproduct niet los. Voor veel klanten verzorgen we ook assemblage, opslag en levering van de kunststof spuitgietproducten. Dat doen we vanuit onze fabriek op het Science Park in Eindhoven.

Bij VDL GL Plastics werken we met nauwkeurige specificaties, productgewichten van bijna 0 gram t/m 4.000 gram en seriegroottes van een paar duizend tot een paar miljoen op jaarbasis. Onder andere dankzij real time productieplanning en –monitoring zorgen we voor een leverbetrouwbaarheid op topniveau.

OVER KUNSTSTOF SPUITGIETERIJ VDL GL PLASTICS

 

Kunststof producten laten maken bij VDL GL Plastics

Overweegt u om kunststof producten te laten maken bij kunststof spuitgieterij VDL GL Plastics? Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden voor het laten maken van kunststof producten? Heeft u een vraag of wilt u een offerte opvragen?

Neem contact op

We leveren kunststof spuitgietproducten aan onder andere de volgende industrieën

  • Automotive
  • Industrie B2B
  • Medisch
  • Consumenten
  • Behuizingen