VDL GL Plastics

Kunststof spuitgieterij

die net een stapje

verder gaat

 

VDL GL Plastics

Kunststof spuitgieterij

die net een stapje

verder gaat

CW-FocusGraph-2.png

Over
VDL GL plastics

VDL GL Plastics gaat voorbij aan de verwachtingen die u heeft van een kunststof spuitgieterij. Want naast dat we ons elke keer vastbijten in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van technische halffabricaten van kunststof, laten we het project ook na de realisatie van uw kunststof spuitgietproduct niet los. Voor veel klanten verzorgen we ook assemblage, opslag en levering van de kunststof spuitgietproducten. Dat doen we vanuit onze fabriek op het Science Park in Eindhoven.

Bij VDL GL Plastics werken we met nauwkeurige specificaties, productgewichten van bijna 0 gram t/m 4.000 gram en seriegroottes van een paar duizend tot een paar miljoen op jaarbasis. Onder andere dankzij real time productieplanning en –monitoring zorgen we voor een leverbetrouwbaarheid op topniveau.

Over ons

Industrieën
Automotive

Het spuitgieten voor de automotive industrie is al decennialang een zeer belangrijk onderdeel voor onze onderneming. Om actief te kunnen zijn in deze veeleisende markt, dien je gecertificeerd te zijn conform de IATF 16949 norm (voormalig TS-16949 norm).

Als gecertificeerde onderneming, gespecialiseerd in kunststof spuitgieten, leveren wij hoogwaardige onderdelen aan een aantal van de grootste Tier One Suppliers in de markt.

Industrieën
Medisch

De medische industrie kenmerkt zich, net als de automotive industrie, als een veeleisende industrie waarbij traceability een enorm belangrijk aspect is binnen de complete keten. Met ons geijkte kwaliteitssysteem zijn wij een betrouwbare partner voor de veelal mondiaal opererende spelers in deze industrie.

Industrieën
Consumenten

In de consumentenmarkt staat VDL GL Plastics garant voor hoogwaardige kunststofproducten die voldoen aan de verwachtingen van de consument. Onze expertise in kunststof spuitgieten, gecombineerd met innovatie, levert op maat gemaakte oplossingen voor diverse consumententoepassingen. Als toegewijde partner streven wij naar producten die niet alleen voldoen aan, maar de verwachtingen van consumenten overtreffen. 

Automotive
Medisch
Consumenten

Kunststof producten laten maken bij VDL GL Plastics

Overweegt u om kunststof producten te laten maken bij kunststof spuitgieterij VDL GL Plastics? Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden voor het laten maken van kunststof producten? Heeft u een vraag of wilt u een offerte opvragen?

Neem contact op